Czekolada MojaKrówka - wyrabiana ręcznie
Opis

POZNAJ NASZĄ NOWOŚĆ
I ODKRYJ NIEPOWTARZALNY SMAK!
Marzysz o czymś wyjątkowym i oryginalnym?
Przedstawiamy naszą najnowszą słodką propozycję – czekoladę z dodatkiem krówki, która rozpali Twoje zmysły. Każda tabliczka łączy w sobie intensywność kremowej czekolady i tradycyjnej krówki, która została poddana delikatnemu procesowi kruszenia. To połączenie smaków i konsystencji, które sprawia, że każdy kęs jest chwilą czystej przyjemności!
Oferujemy czekoladę w wersji deserowej i mlecznej!
Zachęcamy do sprawdzenia!
CZEKOLADA Z KRÓWKAMI ?!
Przy współpracy z Mistrzem Polskich Cukierników, Mirosławem Pelczarem, który dba o najwyższy poziom każdego naszego wyrobu, stworzyliśmy niepowtarzalną czekoladę. Dzięki temu, że produkcja odbywa się ręcznie i w niewielkich partiach, każda tabliczka czekolady jest dopracowana w każdym szczególe.
Mistrz Pelczar to artysta, który od lat zachwyca na polskich i światowych konkursach cukierniczych, a jego kunszt docenisz w każdym kęsie naszej czekolady z krówką.


Nasza czekolada z dodatkiem krówki to nie tylko sama słodycz, a również idealny wybór na każdą okazję. Zapewniamy również eleganckie pakowanie z indywidualnym projektem w ofercie na stronie naszego sklepu: krowki.sklep.pl/manufaktura-czekolady ! Czekolada jest gotowa do wręczenia i stanowi doskonały pomysł na prezent, który z pewnością zapadnie w pamięć.
Skład (mleczna) : czekolada mleczna (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa, wanilia Bourbon), tradycyjne krówki kruszone (mojakrowka.pl), masa kakaowa minimum 33,6%.
Skład (deserowa) : czekolada gorzka (miazga kakaowa, cukier, proszek kakaowy nat. o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator: lecytyna sojowa, wanilia Bourbon), tradycyjne krówki kruszone (mojakrowka.pl), masa kakaowa minimum 70,4%.
Należy przechowywać w suchym i zacienionym miejscu w temperaturze do +20 stopni C.
Data minimalnej przydatności do spożycia 3 miesiące od dnia zakupu.
Zachęcamy do sprawdzenia!